Creem la teva

Estratègia de marca

Vols ser com un més o prefereixes destacar?

Crea la teva marca única, genuïna i irresistible on els teus clients no dubtin en acudir a tu a través del:

Branding

Fes que els teus clients et triïn a tu i no a altres marques.

Amb una bona estratègia de marca podràs posicionar-te en la ment dels consumidors com un producte superior als que hi ha en el mercat.

Una marca, a part de ser un logotip, són uns valors, un to, una expressió i fins I tot, un sentiment. Crea una marca amb personalitat i caràcter i et farà diferenciar dels teus competidors. Cuida la teva imatge i et triaran!

Rebranding

Un canvi sempre ha de ser a millor, per això, encara que la teva marca ja estigui creada, mai és tard per a donar-li una altra mirada.

Si sents que la teva marca ha perdut la confiança del consumidor, ja sigui per una comunicació confusa o per la falta d’una bona estratègia de marca, amb el Rebranding I treballant en una nova estratègia o el posicionament de marca, podrem tornar a donar-li força al teu negoci, aconseguint que sigui el centre d’atenció per al consumidor final.

Web

Una bona comunicació web és fonamental per a la teva empresa. És la finestra del teu negoci i la teva carta de presentació. I gairebé tots els teus clients et coneixeran per aquí.

En Atípicus creem webs segons les necessitats del client, projectant una imatge global de la teva marca i cuidant tots els detalls.

Tècniques de SEO, Google Ads, Analytics i altres eines, són les que utilitzem per a posicionar la teva pàgina en cercadors i així poder visualitzar-te abans que els teus consumidors.

Naming

El nom és una de les parts més importants a l’hora de crear una marca o començar un negoci. Per això, és imprescindible realitzar un estudi detallat de possibles noms, I analitzar la competència, per a obtenir el nom més adequat per a la teva marca o negoci.

El nom ha de ser versàtil per a poder registrar-lo i no tenir problemes a crear un domini propi. No tots valen i per això s’ha de pensar bé i amb criteri.

Acciones de Comunicación

Fer un bon pla de comunicació per a la teva empresa sempre ajudarà a que el teu negoci tingui rellevància i pugui expandir-se.

A través de la producció gràfica i de la creació web podem realitzar campanyes de comunicació per a arribar als teus possibles consumidors tant offline com en línia.

En Atípicus estudiarem aquell territori on la teva marca vol o ha d’estar i crearem unes propostes d’accions de comunicació per a tenir l’èxit assegurat.

Xarxes Socials

Quin negoci o marca no està avui dia a les xarxes socials?

Si no estàs és com si no existissis i per això sabem la importància d’estar en elles. No obstant això, no tot val, I per això et proporcionem les tècniques i mètodes perquè sàpigues com actuar i com mostrar un perfil que es relacioni amb teva marca i els teus interessos.

Posa’t ja les piles